Werkwijze

Door middel van handoplegging geef ik energie door. Daarmee behandel ik mensen en dieren, waarbij ik mij met name toegelegd heb op paarden.

Paarden

Sinds 2012 ben ik begonnen met het magnetiseren van paarden. De interesse om dit met paarden te doen was gewekt doordat een overleden bevriende collega dit ook bij paarden deed. (Theo Koskamp). Mijn ervaringen met paarden tot dan toe waren een aantal rijlessen bij Korpse Rijdende Artillerie (Gele Rijders) tijdens het vervullen van de militaire dienstplicht. Dieren in het algemeen had ik al vaker behandeld zoals een hond, een poes en ook een papagaai.

Ik heb inmiddels in Nederland en Duitsland vele paarden en pony’s behandeld van Shetlander tot Shire met uiteenlopende klachten. Niet alleen lichamelijke klachten zoals kreupelheden, maar ook gedragsproblemen.

Behandeling

De behandeling vindt plaats op stal zodat het dier in zijn eigen vertrouwde omgeving kan verblijven. Eventuele zaken bij huisvesting (denk aan aardstralen, dieren die elkaar niet verdragen, entiteiten,etc) kan ik op deze manier direct mee nemen.
De behandeling gaat eigenlijk op dezelfde manier in zijn werk als bij mensen. Ik maak eerst kennis met het paard zodat deze mij toestaat de behandeling uit te voeren. Net als bij mensen voelt een paard wat ik doe en wordt deze veelal ontspannen. Ik vraag vooraf niets en laat mijn handen leiden naar daar waar het nodig is.

Helende blik

Door enkel met mijn ogen contact te maken met het paard komt er al een rust over het paard en begint deze al in een soort slaap te komen. Bij een aantal paarden is dit mij ook gelukt zonder de paarden überhaupt aan te raken.

Behandeling bij mensen

De behandeling

Een behandeling duurt ca. 20-30 minuten. De eerste vaak 45 min. ivm intake. Ik behandel meestal op een behandeltafel (massagebank). Behalve de schoenen blijven alle kledingstukken aan. Wel moet u evt. bril of sieraden afdoen en de mobiele telefoon uitschakelen. Aan de sieraden blijft soms iets “aan” hangen en dat verwijder ik dan tijdens de behandeling. Uiteraard ontvang u alles weer keurig terug na de behandeling.

U hoeft er niet in te geloven om er baat bij te hebben. U hoeft ook niet een specifiek geloof aan te hangen om er baat bij te hebben. Voelen = geloven.

Wat voel je tijdens een behandeling?

Tijdens een behandeling kan je een warm of tintelend gevoel krijgen; ook als mijn handen niet die plek(ken) aanraken kan dit nog steeds zo voelen. Mijn geleidegeesten behandelen vaak door als ik stop met de behandeling. Het komt ook voor dat mensen na de behandeling het koud krijgen. Zeker als er negativiteit wordt weggenomen is dit ook een normaal verschijnsel.

Mensen met een behoorlijke dosis stress komen vaak een aantal kilo’s lichter uit de behandeling, dit lichter is uiteraard figuurlijk te nemen. Tijdens de behandeling is het ook mogelijk dat u licht ziet of kleuren.

Wat kan & hoeveel is nodig?

Neen, helaas kan ik niet alles genezen. Pijnbestrijding is eigenlijk altijd effectief en ik heb al behoorlijk wat wonderlijke zaken mogen meemaken. Maar wonderen kan ik zelf niet verrichten, wij mensen zijn maar een kleine schakel in het geheel.

Een behandeling kan een enkele zijn maar ook bestaan uit meerdere sessies. Bij meerdere sessies zal er naarmate de behandeling vordert de tussentijd toenemen. Als ik u niet kan helpen zal ik dat tijdens het eerste gesprek dus al vóór of na de eerste behandeling zeggen. Bij meerdere sessies zal ik na de eerste behandeling aan kunnen geven hoe vaak u ongeveer zou moeten komen. U bent dus ook niet verplicht een vast aantal sessies af te nemen. E.e.a. hangt ook af van de klacht waar u mee komt.

Mijn handen gaan als vanzelf; natuurlijk is het prettig dat u mij vertelt waar u last van heeft, maar tijdens de behandeling gaan de handen vanzelf naar die plek(ken) waar het nodig is. Dat u last hebt van uw rug en ik met uw onderbeen bezig ben, kan worden verklaard doordat mensen met pijn op een voor hen zo prettig mogelijke manier gaan bewegen en er dan op een andere plek last van krijgen.

Fotobehandeling

Ik neem de foto ter hand en via telepathie maak ik contact. Voor een effectieve fotobehandeling is het belangrijk dat u er alleen op staat. Dit hoeft niet uw hele lijf te zijn; een pasfoto is voldoende.

Het behandelen via een foto is minder intensief en vaak gaat hier een nachtje overheen voor het resultaat daar is. Derhalve niet minder doeltreffend maar niet altijd geschikt voor alle klachten.

Afstand speelt bij fotobehandeling geen enkele rol. Ook aan de andere kant van de wereld kan ik u behandelen.

Waar komt die energie vandaan?

Onze Lieve Heer heeft mij deze gave geschonken en via zijn krachten wordt u behandeld. Ik ben slechts een kleine schakel in de ketting. De energie is onuitputtelijk, altijd en overal klaar voor gebruik.

Ik werk met mijn eigen handen, een pendel, een rozenkrans & water. Ik verkoop géén produkten

Klachten

 • Aanwijzen van waterputten (voor het slaan van puntstukken)
 • Algemene pijnbestrijding
 • Astraal opereren van o.a. longbeschadiging van brandslachtoffer
 • Eczeem /huiduitslag
 • Hoofdpijnklachten
 • Hulp bij examenstress
 • Huilbaby’s
 • Knieklachten (kruisbanden)
 • Migraine
 • Nekklachten
 • Opsporen van wateroren (aardstralen)
 • Plasklachten (in bed plassen) bij jong volwassene
 • Rugklachten
 • Reukvermogen (het terugkrijgen daarvan)
 • Slijmbeursontsteking
 • Slapeloosheid
 • Stress
 • Uitdrijving bij mensen
 • Huizen vrij maken van geesten/ entiteiten
 • Verwijderen van minuscule metaalsplinters in een oog
 • Zenuwpijnen
 • Zweetvoeten

Overige diensten

Geesten in huizen

Hoe kom ik er aan en hoe kom ik er af….?

Ieder huis kan geesten bevatten en op zich is dit ook niet iets om je heel erg druk over te maken. Echter als deze je nachtrust verstoren of je een unheimisch gevoel geven dan wordt het tijd om hier iets aan te doen.

Geesten kunnen al geruime tijd in je huis wonen al voor dat jij er kwam. Zelfs bij nieuwbouwwoningen kan dit, omdat zij op de grond rusten. Maar ook kinderen die bijv. als miskraam of doodgeboren zijn overgegaan naar gene zijde. Dit kunnen jouw kinderen zijn, maar ook van familie of vorige bewoners.
Daarnaast kan het zijn dat mensen onvrijwillig over zijn gegaan of met grote problemen (bijv. moord- of zelfmoord).

Kinderen zijn erg gevoelig voor geesten. Natuurlijk is het voor kinderen nog moeilijk om feit en fictie uit elkaar te houden. Echter als kinderen er iedere nacht van wakker worden en exact kunnen beschrijven wat hun wakker maakt, dan het is het niet ondenkbaar dat je “bezoek” hebt. Ook aanrakingen of een windvlaag kunnen duiden op zo’n aanwezigheid.
Dit zijn de meest prettige manieren van het voelen van aanwezigheid. Het gebeurt ook dat je het gevoel hebt dat je keel wordt dicht geknepen of dat er met name ’s-nachts onverklaarbare geluiden in je huis komen, voorwerpen bewegen of het ene na het andere elektrische apparaat er mee stopt ver voor zijn technische levensduur.

De aardige geesten zoals opa’s, oma’s vaders en moeders zullen uit respect vertrekken als jij hen hierom verzoekt. Alle andere gedaantes zul je met hulp van een gespecialiseerd iemand moeten laten verwijderen.
Dat verwijderen doe ik met behulp van mijn handen en daarna begeleid ik ze naar het licht. Het huis seal ik daarna af en daarmee is het afgelopen.

Het is dus eenmalig, mits je geen geesten meer op gaat roepen resp.

Aardstralen & Wateroren

Aardstralen zijn magnetische velden die in de grond rusten en dus het gehele huis doorklieven. Omdat ze niet te verwijderen zijn adviseer ik vaak om het bed andersom te zetten in een kamer om er vanaf te zijn. Ikzelf heb wel de mogelijkheid ze op te sporen maar niet om ze om te buigen. Dit opsporen doe ik dmv een pendel of via telepathie.

De klachten welke ik vaak heb meegemaakt welke veroorzaakt werden door aardstralen waren: slapeloosheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn. Het bewijs dat het verplaatsen van het bed geholpen heeft, wordt simpelweg bewezen doordat men plotseling weer doorslaapt de nacht volgend op het verplaatsen. Kinderen zijn hier net als bij aanwezigheid van geesten meer gevoelig voor, maar ook volwassenen kunnen hier last van hebben. Op internet kun je veel verklaringen lezen over wat aardstralen zijn. Ikzelf heb nooit een cursus gevolgd of mij er verder in verdiept. Wel ken ik mensen die hier meer ervaring in hebben en dus zou ik u in contact kunnen brengen.

Waterputten:
Voor het slaan van waterputten is het prettig op een punt te slaan waar ook voldoende water is. De waterpunten spoor ik op met een pendel dan wel mijn eigen lichaam dat ik als pendel gebruik.