Biografie

Ik ben met een paranormale gave geboren. Als tijdens mijn jeugd kon ik voelen waar mensen in mijn omgeving last van hadden. Op achtjarige leeftijd voorspelde ik oma’s dood welke drie dagen erna volgde.

Het duurde tot de leeftijd van 25 jaar alvorens ik echt met de gave aan de slag kon. In de praktijk van mijn eveneens paranormale moeder leerde ik  met de gave om  te gaan. Ik heb mensen uit heel Nederland behandeld, maar ook uit Duitsland, Engeland, en Spanje zowel in mijn praktijk als via foto.

In militaire dienst heb ik kort paard gereden. In 2012 kom ik per toeval opnieuw in aanraking met paarden. Het eerste paard  dat een hoefzweer had  werd een succes en vele paarden daarna volgden. Zonder kennis van paarden en zonder te weten waar het dier last van had behandelde ik succesvol vele paarden. Zowel lichamelijk als psychisch kwamen ze er beter uit.

Ofschoon ik nog steeds mensen behandel zijn paarden mijn ware passie geworden.

Mijn persoonlijkheid laat zich omschrijven als no nonsense met een open en directe communicatie. Het is daarom dat ik met mijn rationele inslag het paranormale in begrijpelijke taal om weet te zetten.

Paardenopvang Achterhoek

Sinds 2013 ben ik af en toe te vinden bij Stichting Paardenopvang Achterhoek geleid door Gerrit Simmelink waar ik als vrijwilliger paarden met mijn gave behandel. De meeste paarden hebben al het e.e.a. meegemaakt voor ze bij Gerrit terecht komen en zijn vaak psychisch beschadigd. De Stichting kan je zien als een soort asiel wat na het opknappen van de paarden omkijkt naar een goed tehuis voor hen.

Ik heb er een aantal mooie resultaten mogen meemaken. Het mooie vind ik dat de paarden bij Paardenopvang Achterhoek lekker paard kunnen zijn en echt natuurlijk gedrag vertonen. Zo puur en zo mooi dat ik het werk van Gerrit en de andere vrijwilligers mee wil ondersteunen.

Meer weten? www.paardenopvangachterhoek.nl

Visie

Paranormaal genezen ofwel magnetiseren zie ik als een mooie en waardevolle gave welke  aanvullend kan zijn op de medische wereld. Vaak komt men tot mij als soort van eindstation als men bij de medische wereld er niet meer uitkomt. Ik zal nimmer mijn diensten boven of in plaats van een dokter plaatsen en raad ten alle tijd aan eerst een arts te raadplegen.